• Contactgegevens: e-mail: info@taiowa.nl | telefoon: 06-23612291 | Online afspraak

 • Week van de Reflexologie 2016: MS

  28 april 2016
 • Internationale Week van de Reflexologie 2016: Multiple Sclerose (MS)

  Internationale Week van de Reflexologie 2016

  Van 19 tot 25 september 2016 vindt op wereldniveau de Internationale Week van de Reflexologie plaats. In deze week wordt aandacht geschonken aan één bepaald thema. De Vereniging van Nederlandse Reflexzone therapeuten (VNRT) heeft voor 2016 het thema Multiple Sclerose (MS) gekozen.

  Deze keuze is gebaseerd op diverse internationale onderzoeken die uitwijzen dat Reflexzonetherapie positief kan bijdragen aan een verbetering van de kwaliteit van leven van MS-patiënten.

  Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat bij MS-patiënten verbetering optreedt met betrekking tot de blaasfunctie, de symptomen van paresthesieën (vervelende zenuwprikkelingen) afnemen, en het algemeen gevoel van welbevinden verhoogt.

  In samenwerking met de werkgroepen van de patiëntenverenigingen MS, zullen therapeuten van de VNRT in deze speciale week op diverse locaties in Nederland een presentatie over Reflexzonetherapie geven. Heeft u belangstelling voor het bijwonen van een presentatie, dan kunt u contact opnemen met de MS-patiëntenvereniging in uw regio.

  Tijdens de presentatie zal met name aandacht worden gegeven aan:

  • Wat is Reflexzonetherapie?

  • Wat kun je er mee bereiken?

  • Wat is de toegevoegde waarde voor een MS-patiënt?

  De presentaties worden gevolgd door een korte ontspannende reflexzonebehandeling voor de aanwezigen door de reflexzonetherapeuten.

  De Vereniging van Nederlandse Reflexzone therapeuten (VNRT) vertrouwt erop verder bij te kunnen dragen aan een verbetering van de kwaliteit van leven van MS-patiënten door middel van Reflexzonetherapie.

  Bent u niet in de gelegenheid om een presentatie bij te wonen, maar wilt u wel kennis maken met Reflexzonetherapie, dan kunt u contact opnemen met de VNRT of een reflexzonetherapeut in uw omgeving. Op onze site www.vnrt.nl heeft u de mogelijkheid eenvoudig te zoeken naar een therapeut in uw omgeving. 

   

  Download hier het hele artikel