• Contactgegevens: e-mail: info@taiowa.nl | telefoon: 06-23612291 | Online afspraak

 • Ontspannende voetreflexmassage

  Voetreflex is niet alleen prettig en ontspannend, maar ook een volkomen veilige behandeling voor iedereen, ongeacht leeftijd, te ondergaan. Deze ontspannende voetreflexmassage stimuleert de doorbloeding, ontspant de spieren in het lichaam en vermindert pijn. Ook zorgt deze massage voor meer vitaliteit en energie. Bij stress, burn-out, slapeloosheid en vermoeidheid is deze ontspannende behandeling echt een aanrader. 

 • Voetreflex 'Extra' (55 min)

  Het doel van de Voetreflex 'Extra' is gericht op ontspanning door specifieke zones op de voeten te masseren. Deze voetreflexmassage stimuleert de doorbloeding, ontspant de spieren en geeft een totaal gevoel van welzijn van top tot teen. Hoofdpijn, stijve spieren, buikpijn, pijn in de schouders of nek als gevolg van spanning kunnen hierdoor verminderen of verdwijnen. Tijdens deze massage wordt er gebruik gemaakt van etherische oliën. 

  Deze behandeling kan ook preventief worden ingezet, met als doel ontspanning. Hierbij is een anamnese en intakebehandeling niet noodzakelijk.

 • Voetreflex 'Basis'* (30 min)

  Tijdens de Voetreflex 'Basis' ervaart u hoe weldadig een voetmassage kan zijn. Uw voeten worden gemasseerd met een voetbalsem, waarna ze heerlijk zacht aanvoelen. Het zacht kneden van alle zijden en alle onderdelen van uw voeten, verstevigt uw voetspieren, voelt verlichtend en geeft uw voeten de aandacht die ze verdienen.

  *Deze behandeling valt niet onder de vergoeding van de zorgverzekeraar.

 • Behandeling aan huis of op locatie

  Behandelingen vinden meestal plaats in de praktijk. Indien u graag een behandeling wilt maar u bent niet in de gelegenheid om naar de praktijk te komen, dan bezoek ik u graag thuis of op locatie. Voor een behandeling aan huis wordt een toeslag gerekend van €7,00 binnen een straal van 10 km van de praktijk. Deze toeslag is exclusief eventuele parkeerkosten. Buiten een straal van 10 km wordt €0,25 per km extra (heen- en terugreis) berekend.