• Contactgegevens: e-mail: info@taiowa.nl | telefoon: 06-23612291 | Online afspraak

 • Reflexzonebehandelingen

  Klachtgerichte reflexzonebehandelingen worden therapeutisch ingezet na het afnemen van een anamnese en intakebehandeling en duurt ongeveer 1,5 uur. De anamnese heeft als doel om samen met u tot een klachtgericht behandelplan te komen. Vervolgbehandelingen duren ongeveer 1 uur. Lees ook 'Praktische informatie voor cliënten' m.b.t anamnese, vergoedingen zorgverzekeraars en contra-indicaties.

  Ontspannende voetreflex massages kunnen als behandeling ook preventief worden ingezet. Hierbij is een anamnese en intakebehandeling niet noodzakelijk.

  Hieronder vindt u informatie over verschillende reflexzonebehandelingen.

 • Zenuwreflexbehandeling

  Bij een zenuwreflexbehandeling worden via de voeten en het onderbeen direct op het zenuwstelsel gewerkt. Dit komt omdat er reflexpunten zijn voor zenuwen die in directe verbinding staan met het bewegings-, orgaan- en hormoonstelsel en hier ook een directe reflectoire uitwerking op hebben. Als een zenuw overbelast is, kan een zenuwreflexpunt korte ...

  Lees meer...

 • Voetreflexmassage 'Extra' (55 min)

  Het doel van de voetreflexmassage 'Extra' is gericht op ontspanning door specifieke zones op de voeten te masseren. De massage stimuleert de doorbloeding, ontspant de spieren en geeft een totaal gevoel van welzijn van top tot teen. Hoofdpijn, stijve spieren, buikpijn, pijn in de schouders of nek als gevolg van spanning kunnen hierdoor verminderen of verdwijnen. Tijdens deze massage wordt er gebruik gemaakt van etherische oliën. 

  Deze behandeling kan ook preventief worden ingezet, met als doel ontspanning. Hierbij is een anamnese en intakebehandeling niet noodzakelijk.

  Lees meer...

 • Voetreflexmassage 'Basis'* (30 min)

  Tijdens de Voetreflexmassage 'Basis' ervaart u hoe weldadig een voetmassage kan zijn. Uw voeten worden gemasseerd met een voetbalsem, waarna ze heerlijk zacht aanvoelen. Het zacht kneden van alle zijden en alle onderdelen van uw voeten, verstevigt uw voetspieren, voelt verlichtend en geeft uw voeten de aandacht die ze verdienen.

  *Deze behandeling valt niet onder de vergoeding van de zorgverzekeraar.

 • Metamorfosebehandeling

  De metamorfosebehandeling ook wel Prenataaltherapie genoemd richt zich op het prenatale gebied op de corresponderende reflexzones van de wervelkolom op de voeten, de handen en banen op het hoofd. De voeten staan hierbij symbool voor bewegen, de handen voor het handelen en het hoofd voor het denken. 

  Lees meer...

 • Polariteitsmassage

  De polariteitsbehandeling staat bekend om het stimuleren en balanceren van lichamelijke energie. Het is aan het begin van de vorige eeuw ontwikkeld door doctor Randolph Stone, een natuurgeneeskundige uit Oostenrijk. Hij ontdekte dat ons lichaam, net zoals de aarde, over polen beschikt die geladen zijn.

  Lees meer..