• iTeraCare – TeraHertz Therapie

 • Het nieuwe iTeraCare-TeraHertz apparaat zal u versteld doen staan ​​- letterlijk! Het is een veilige en natuurlijke manier om uw gezondheid en welzijn te helpen verbeteren. De iTeraCare is wereldwijd het enige apparaat dat voor persoonlijk gebruik TeraHertz frequenties combineert met warmte. Voor therapeuten is het een fantastisch hulpmiddel voor in de praktijk! Het apparaat integreert 3 in 1 'Core' technologieën.

 • iTeraCare combineert 3 technologieën

 • Terahertz resoneert op dezelfde frequentie als ons lichaamseigen cellen en genereert miljoenen trillingen per seconde, waardoor gezonde en slapende cellen worden geactiveerd, terwijl ongezonde cellen en vrije radicalen worden geëlimineerd.

 • Genereert scalaire golfenergie die onze cellen energie geeft, lichaamssystemen in evenwicht brengt, het lichaam versterkt, helende energie produceert en dieper doordringt in de vitale organen.

 • Optisch kwarts versterkt de energie die door het apparaat wordt gegenereerd, waardoor TeraHertz-golven diep, tot wel 20-30 cm, in het lichaamsweefsel kunnen doordringen. Optische kwarts bootst 1/40 van de UV-energie van zonlicht na en versterkt tevens de auravelden in het lichaam.

 • iTeraCare introductie

 • Introductie iTeraCare

 •  

  "Combineer TeraHertz frequenties met warmte en je schept de meest ultieme conditie voor het zelfgenezend vermogen van je lichaam!”

 • Wat is TeraHertz?

 • TeraHertz (THz) is een elektromagnetische golfband en bevindt zich tussen infrarood en microgolven in het frequentiebereik van grofweg 0,1 THz tot 10 THz, wat overeenkomt met golflengten van 3 mm tot 30 μm. Terahertz-frequenties delen enkele eigenschappen van zowel microgolf- als infraroodstraling (IR). THz-golven reizen in LOS (Line of Sight) en zijn niet-ioniserend zoals IR/magnetrongolven. Bovendien dringen THz-frequentiegolven, net als microgolven, door een grote verscheidenheid aan niet-geleidende materialen zoals kleding, hout, papier, plastic, karton, keramiek enzovoort. Terahertz straling wordt sterk gereflecteerd door metalen. 

  Het iTeraCare apparaat maakt gebruik van deze TeraHertz-golven door de integratie van drie top technologieën TeraHertz, Quantum en Optische Kwarts. Deze TeraHertz-golven die diep, tot wel 20-30 cm, in het lichaamsweefsel kunnen doordringen hebben als voornaamste eigenschap het ondersteunen en verbeteren van de bloedsomloop en het versterken van het immuunsysteem.

  Deze technologie is een combinatie van Chinese en westerse Cytologie. Een van de tien meest geavanceerde technologieën die de wereld veranderen op het gebied van gezondheid, wetenschap, leger, landbouw en communicatie.

 • 3 verschillende iTeraCare apparaten

 • De iTeraCare Classic is het basismodel en ideaal voor thuisgebruik. Je kunt het apparaat ongeveer 45 minuten achtereen gesloten gebruiken. Ervaar de weldaad van warmte en Terahertz frequenties in je lichaam.

  iTeraCare - Classic $499

  iTeraCare - Classic $499

  De iTeraCare Classic is het basismodel en ideaal voor thuisgebruik. Je kunt het apparaat ongeveer 45 minuten achtereen gesloten gebruiken. Ervaar de weldaad van warmte en Terahertz frequenties in je lichaam.

 • De iTeraCare premium heeft dezelfde werking als de Classic maar met een aantal nieuwe kenmerken: - Iets krachtiger dan de Classic - Lichter in gewicht. - Een langer elektrisch snoer. - Lager geluidsniveau. Met de Premium bereikt u dezelfde resultaten als met de Classic, echter in de helft van de tijd.

  iTeraCare - Premium $1497

  iTeraCare - Premium $1497

  De iTeraCare premium heeft dezelfde werking als de Classic maar met een aantal nieuwe kenmerken: - Iets krachtiger dan de Classic - Lichter in gewicht. - Een langer elektrisch snoer. - Lager geluidsniveau. Met de Premium bereikt u dezelfde resultaten als met de Classic, echter in de helft van de tijd.

 • De iTera – Pro is het topmodel en hét apparaat voor therapeuten. Het biedt alle voordelen van de iTera – Premium en iTera - Classic modellen en kan bovendien door zijn krachtige vermogen intensieve behandelingen aanbieden in een kortere tijd.

  iTeraCare - Professional $4990

  iTeraCare - Professional $4990

  De iTera – Pro is het topmodel en hét apparaat voor therapeuten. Het biedt alle voordelen van de iTera – Premium en iTera - Classic modellen en kan bovendien door zijn krachtige vermogen intensieve behandelingen aanbieden in een kortere tijd.

 • ...

 •  

 • Ik wil graag meer informatie

   Verzenden

 • Disclaimer

  Het iTeraCare-apparaat is een gecertificeerd elektrisch huishoudelijk apparaat. Het is gecertificeerd als “veilig in gebruik”, het stoot geen schadelijke straling uit en het heeft labels die internationale distributie mogelijk maken.

  Het iTeraCare-apparaat is geen medisch hulpmiddel en de fabrikant geeft geen medisch advies. Gebruikers begrijpen dat het apparaat niet bedoeld is om te worden gebruikt als een medisch apparaat of voor diagnostische doeleinden waarop moet worden vertrouwd. Het gebruik ervan is niet bedoeld om te worden gebruikt in plaats van een medische behandeling of advies door een getrainde medische zorgverlener. Gebruikers begrijpen dat ze het iTeraCare-apparaat op eigen risico gebruiken.

  Raadpleeg altijd uw arts of uw zorgverlener bij vragen over een medische aandoening of voor specifieke begeleiding met betrekking tot het optimale gebruik van de iTeraCare, voeding of lichamelijke activiteit.